Veelgestelde vragen (FAQ)De minimale leeftijd voor ‘Thank Goes It’s Friday’, Tino Martin & Friends en/of ‘Thank Middelburg It’s Friday’ is 23 jaar.

Ja zeker, wij hebben altijd een lokale cateraar/restaurant die de catering (food) verzorgd. Vaak zijn dit heerlijke finger foods zoals sushi, oesters, mini snacks en grotere gerechten zoals burgers en pasta’s.

Er zijn lockers aanwezig tijdens onze evenementen. Hier passen doorgaans 2 (winter)jassen in. De locker is met een pincode te openen welke tegen betaling is te verkrijgen aan de kassa bij de lockers.

Wij hebben verschillende VIP arrangementen voor onze edities in de Grote Kerk. Neem voor de arrangementen contact op via info@thankgoesitsfriday.nl of 06 82 08 64 92. Ook voor maatwerk kunt u contact opnemen.

Indien er een evenement niet door kan gaan (om welke reden dan ook) dan krijgt u uiteraard het aankoopbedrag van de tickets terug gestort op uw rekening. Dit kan maximaal 3 weken duren maar gebeurd doorgaans sneller. Indien er een evenement verplaatst wordt qua datum dan zal het entreeticket automatisch doorgeschoven worden naar de nieuwe evenement datum. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat u niet aanwezig kunt zijn op de nieuwe datum, in dat geval kunt u uw geld terugvragen via info@thankgoesitsfriday.nl

Tickets voor Thank Goes It's Friday kun je kopen via onze officiele website: thankgoesitsfriday.nl/tickets. Wanneer deze uitverkocht zijn, raden we je aan om Ticketswap te gebruiken.

Stuur de eerstvolgende werkdag een mail naar info@thankgoesitsfriday.nl met een beschrijving van je spullen en voeg je contactgegevens toe. Vaak vinden wij spullen terug na afloop van een evenement. Gevonden bankpassen of identificatiebewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Geen paniek, wij vinden ‘m terug! Via tibbaa.com/ticket-lost kan jij je e-mailadres en ordernummer invoeren en ontvang jij je tickets spoedig mogelijk per mail. Lukt het niet? Neem dan even contact met ons op!